سامانه اطلاعات جامع فعالیت‌های اقتصادی


آشنایی با فعالیت‌ اقتصادی

تولید برنامه‌های کاربردی برای تلفن همراه

  (Mobile Applications )





شرح


به نرم‌افزارهایی که برای دستگاه‌های دستی کوچک مانند موبایل‌های هوشمند، تبلت‌ها، دستیار‌های شخصی دیجیتال و غیره ساخته می‌شوند نرم‌افزار کاربردی گفته می‌شود که به اختصار به آن‌ها App یا اپلیکیشن می‌گویند. کاربر توسط این اپلیکیشن‌ها، به طور مستقیم فرمانی را در گوشی هوشمند خود اجرا می‌کند و می‌تواند به صورت ملموس نتایج آن را ببیند.
اپلیکیشن‌های موبایلی با در نظر گرفتن نیازهای کاربران و محدودیت‌هایی که برای دستگاه‌های هوشمند قابل حمل وجود دارد و همچنین برای بهره‌گیری از تمام قابلیت‌های تخصصی که این دستگاه‌ها دارند ساخته می‌شوند و کاربر می‌تواند توسط اپ‌ها به انجام فعالیت‌های مورد نیاز خود بپردازد. اپلیکیشن‌ها اغلب می‌توانند به کاربر خدمات مشابهی که او از طریق کامپیوتر قادر به انجام آن‌ها بوده است را ارائه دهند.
اپلیکیشن‌ها را می‌توان در دسته‌های مختلف آموزشی، ارتباطی، مذهبی، کتابی، سرگرمی، ابزاری، ویدیو و رسانه، آب و هوا، اخبار و اطلاع رسانی، پزشکی و سلامت، کاربردی و ویجت‌ها طبقه‌بندی کرد.
روش ساخت اپلیکیشن برای موبایل از دید مهندسی نرم افزار شامل: امکان سنجی، تعریف هدف و تبیین نیازمندی‌ها، نظرسنجی، طراحی، تست، انتشار، تحقیق و توسعه می‌شود.
در طی مراحل توسعه‌ی یک اپ موبایل، با مسائل و فاکتور‌هایی مانند طراحی گرافیکی مناسب، کدنویسی منطقی کارا، زمان ساخت و طراحی ، استفاده از متدولوژی توسعه، تکنولوژی ساخت اپ موبایل، استاندارد های توسعه، مستند سازی محصول و ارائه‌ی آن محصول به بازارهای محلی و جهانی روبرو هستید.
طراحی اپلیکیشن موبایل در پلت فرم‌های ios، اندروید و ویندوزفن صورت می‌گیرد. هر پلت فرم قوانین و نیازمندی‌های خاص خودش را برای ایجاد اپلیکیشن بر روی آن دارد مثلاً اپلیکیشن‌های موبایل در ios از زبان c استفاده می‌کند در حالی که در اپلیکیشن‌های اندروید از جاوا استفاده می‌شود.

تصاویر