سامانه اطلاعات جامع فعالیت‌های اقتصادی


آشنایی با فعالیت‌ اقتصادی

پرواربندی نیمه صنعتی گوساله   (گاوداری گوشتی )

  (Cattle Fattening )





شرح


در این روش گوساله ها بسته به نژاد و تغذیه ی قبلی در حدود سن ۸ ماهگی وارد دوره پرواربندی می شوند. این دوره بین ۱۰ تا ۱۲ ماه به طول می انجامد و هدف اصلی آن تولید گوشت بیشتر گاو است که در طی آن مواد غذایی غنی شده و چاق کننده به صورت برنامه ریزی شده به گوساله خورانده می شود و در پایان دوره وزن گوساله بیش از ۱۰۰% افزایش می یابد. مجتمع های کمتر از ۵۰ راسی را نیمه صنعتی می نامند.

تصاویر