سامانه اطلاعات جامع فعالیت‌های اقتصادی


آشنایی با فعالیت‌ اقتصادی

ارائه خدمات عمومی سرور، میزبانی وب و دامنه

  (Server, Web Hosting, Domain )





شرح


وب هاستینگ (Web Hosting) یا میزبانی‌وب در واقع اجاره فضا بر روی شبکه اینترنت، جهت نگهداری فایل‌ها و داده‌های سایت می‌باشد.هر وب‌سایت متشکل از مجموعه فایل‌های تصاویر، اسناد، اسکریپتهای برنامه نویسی و .... بوده که با هم مرتبط می باشند.

برای اینکه بازدیدکنندگان وب سایت امکان دسترسی به فایل‌ها را داشته باشند نیاز به قرارگیری این فایلها بر روی رایانه‌ای که در شبکه اینترنت به عنوان یک میزبان (Host) شناخته شده است، می‌باشد. آن رایانه را سرویس دهنده یا سرور (Server) می‌نامند. میزبان‌وب (Web Hosting) باید حداقل امکانات زیر را داشته باشد:
۱.اتصال دائم و پر سرعت به اینترنت.
۲.از نظر سخت افزار و قطعات داخلی باید قدرتمند بوده تا امکان پاسخگویی به درخواست مراجعه کنندگان را داشته باشد.
۳.نرم‌افزارهای لازم برای اجرای انواع فایلها از لحاظ نوع برنامه نویسی را داشته باشد.
۴.نرم‌افزارهای مورد نیاز برای مدیریت بخشهای مختلف سایت و پست الکترونیک و... را در اختیار مالکان و مدیران وب‌سایتها قرار دهد.
هر رایانه می‌تواند یک سرور باشد، اما با توجه به بالا بودن هزینه‌های قطعات سخت افزاری نیرومند، نیروی پشتیبانی و ... راه اندازی یک میزبان‌وب (Web Hosting) به صرفه نیست لذا شرکتهایی این مسئولیت را پذیرفته و با فراهم آوردن لوازم کار در سطح وسیع بخشی از فضای دیسک سخت سرورهای خود را به صورت اجاره‌ای در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند. به این شرکتهای ارائه کننده‌ی خدمات میزبانی‌وب (Web Hosting) یا هاستینگ (Hosting) در اصطلاح شرکت هاستینگ (Hosting Company) می‌گویند.
شرکت های هاستینگ دارای تیمی مجرب از متخصصین وب هاستینگ بوده که با هدف ارایه طیف گسترده ای از خدمات هاستینگ اعم از هاست لینوکس و ویندوز، سرور مجازی اختصاصی اشتراکی ، ثبت دامنه انتقال دامنه و ... سرویس های خود را ارائه میدهند.

چند ویژگی که سبب قدرتمندی شرکت شما میشود:
۱.ارائه سرویس های هاستینگ با فضا و پهنای باند بسیار بالا و قیمت مقرون بصرفه
۲.گارانتی بی قید و شرط
۳.انتقال رایگان اطلاعات مشتری از شرکت های دیگر به شرکت هاستینگ خود
۴. بهره گیری از فایروال های قدرتمند جهت افزایش امنیت وب سایت ها
۵.امکان ارتقاء سرویس در هر لحظه از شبانه روز به صورت ۲۴ ساعته
۶.بکاپ گیری منظم و هفتگی از سرویس ها جهت استفاده در مواقع ضروری
۷.مانیتورینگ ۲۴ ساعته سرور ها جهت جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی
۸.پشتیبانی ۲۴ ساعته، در ۷ روز هفته
۹.بهره گیری از سیستم های مدیریت منابع جهت حفظ کیفیت و پایداری سرویس ها
۱۰.استفاده از سرور های قدرتمند و سخت افزار های با کیفیت

باید توجه داشت که به طور خلاصه استفاده از سخت افزار و منابع سخت افزاری شامل حافظه، پردازنده، دیسک، کارت شبکه و ... در یک سیستم کامپیوتری برای راه اندازی و استفاده (میزبانی) بیش از یک سیستم عامل به صورت همزمان را مجازی سازی می نامیم که از خدمات این حوزه می باشد.

تصاویر